Over ons

     Onze productiefaciliteit in Nederland    

DEPEE SAFIERA is ontstaan ​vanuit de behoefte om veiligheid te bieden aan onze medemens en zorgmedewerkers.

Wij constateerden dat de kennis en kunde voor het maken van hoogwaardig kwalitatieve mondmaskers in Nederland in geringe mate aanwezig is en wij als land daardoor afhankelijk zijn van productie in andere landen.

Het gevolg bleek een groot tekort aan beschermingsmiddelen in de gezondheidszorg ten tijde van de Corona crisis in ons land.

 

DEPEE.INDUSTRIES en ATELIER SAFIERA hebben de krachten gebundeld om de productie van filtermaskers in Nederland op te zetten om kwaliteit en continuïteit te bieden binnen eigen landsgrenzen.

Samen vormen DEPEE.INDUSTRIES, met expertise op industrieel, technisch en bedrijfskundig vlak en ATELIER SAFIERA, met expertise op het vlak van design en Nederlands ambachtelijke materiaalverwerking i.c.m. een paramedische achtergrond een uniek team.

We hebben de fabricage van mondmaskers in Zeeland in hoog tempo ontwikkeld, met als gevolg het ontstaan van een volwaardige productiefaciliteit.
 

Als je in Nederland het label 'Made in Holland' aan het fabricaat hangt, dan staat dat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Om deze kwaliteit te waarborgen verwerken wij materialen die worden geproduceerd in Europa en ISO gecertificeerd zijn.

Ons product is het mondmasker voor de doelgroep die zich in situaties bevindt waar de social distance van 1,5m niet gehandhaafd kan worden, waarbij minuscule deeltjes ook werkelijk gefilterd worden.

DEPEE SAFIERA is trots op het product en is gedreven om  op deze manier bijdrage te leveren aan het behoud van een goede gezondheid voor onze medemens. 

"Als je in Nederland het label 'Made in Holland' aan het fabricaat hangt, dan staat dat voor kwaliteit en betrouwbaarheid."